Maar liefst 98,7% van onze patiënten beveelt ons aan bij vrienden en familie en beoordelen onze praktijk met een 8.6
Maar liefst 98,7% van onze patiënten beveelt ons aan bij vrienden en familie en beoordelen onze praktijk met een 8.6

Vanaf 1 februari zal Fernando ons team gaan versterken

Vanaf 1 februari zal Fernando ons team gaan versterken op de maandagen en donderdagen. We zijn verheugd over zijn komst en kijken er naar uit om met hem samen te werken. Het is onze gedeelde missie om er voor te zorgen dat iedereen met een glimlach de deur uit gaat.

 

Vanaf 1 februari zal Fernando ons team gaan versterken op de maandagen en donderdagen. We zijn verheugd over zijn komst en kijken er naar uit om met hem samen te werken. Het is onze gedeelde missie om er voor te zorgen dat iedereen met een glimlach de deur uit gaat.

“Hoi allemaal/Beste,

Mijn naam is Fernando Rodrigues, ik ben Portugees en ben tandarts sinds 2016, het jaar waarin ik mijn studie aan de Universiteit van Coimbra heb afgerond. In 2020 heb ik de beslissing genomen om naar Nederland te komen om te wonen en te werken en het was de beste beslissing die ik had kunnen nemen. Wat mij deed besluiten om tandarts te worden, was de mogelijkheid om mensen te kunnen helpen en dat is een van de belangrijkste redenen waarom ik van mijn beroep houd en elke dag met een glimlach naar de praktijk ga. Ik vind het geweldig om tandarts te zijn in Nederland en ik hou van de manier waarop ik sinds mijn komst hier word ontvangen door de mensen die mijn pad kruisen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met de mensen die het meest voor mij betekenen en sport ik, een van mijn grootste passies sinds altijd. Met vriendelijke groet, Fernando Rodrigues” 

Leave a Reply